måndag 26 oktober 2009

Glada miner och bra samtal fortsätter...

Barn, ungdomar, föräldrar och far-och morföräldrar, det var många som möttes av vårt fredagsmys i fredags i Kumla. Många glada miner och en hel del mycket bra samtal om att vara barn, förälder eller far- och morförälder. Och inte minst om hur det är i skolan.

En hel del var nöjda. De känner inte igen sig i Björklunds svartmålning av skolan. Men också en del att ta itu med. Att man kan ge mer kunskap om barn med funktionsnedsättningar redan på lärarutbildningen. Att det behövs mer lugn och ro i skolan, annars kan man inte lära sig något. Att rasterna är för få, man hinner inte ladda om till nästa lektion, vilket blir en press. Och inte minst en oro för hur man kan känna sig trygg för kvaliteten i skolan och välfärden.

Jag känner mig stärkt inför debatten med Björklund den 10 november. Flera skulle också höra av sig per e-post. Kanske också någon hittar in hit för att ge sina medskick.

För den som vill höra hur Björklund svarade och som vill veta mer om socialdemokraternas skol- och familjepolitik så ses vi Lördag 21 november kl. 10.00 på Köpmangatan 25 i Kumla. Välkommen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar