onsdag 21 april 2010

Kom med du också

Ett nytt jobb, karriär, ett eget hus, en examen, entreprenörskap, en miljövänlig bil – människors drömmar om ett rikare liv är olika. Nu ökar klyftorna i Sverige, och fler och fler möter stängda dörrar. Vi vill ändra på det och investera för fler jobb, konkurrenskraftiga företag, bostäder och utbildning. Sverige blir starkare när fler har jobb och kan göra sina drömmar till verklighet. Vi kallar det möjligheternas land.

Här är våra besked om framtiden och du kan vara med du också! Vad är ett rikare liv för dig? Jobb och nya möjligheter på möjligheternasland.se.

2 kommentarer:

 1. Kan du inte skriva en liten rapport om RESURS-kvällen? Skulle vara intressant att höra dina åsikter för en som inte orkade eller kunde ta sig dit. /Anna i Hallsberg

  SvaraRadera
 2. Hej Anna!
  RESURS-kvällen pågick under 4 timmar. Jag har tyvärr inte möjlighet att hinna med att skriva en rapport. Men för mig var det, som alltid, mycket värdefullt att få lyssna och lära mer. Jag hoppas också att jag lyckades förmedla det som jag känner är viktigt för framtiden.

  Jag tror att nätverket filmade kvällen så det skulle inte förvåna mig om du kan se seminariet via deras hemsida.

  Här kommer i alla fall en kommentar som jag fick över e-posten efter kvällen. "Jag lyssnade igår på Dig när Du var på RESURS-dagen och jag tackade Dig lite snabbt på slutet. Tyckte mig känna något som jag finner väldigt ovanligt hos många av dagens politiker; en äkta värme och ett engagemang för de Du talade om.
  Det vill jag tacka Dig för."

  Det känns mycket bra att få en sådan respons. Hoppas att du via hemsidan kan få del av seminariet. Så får du bilda dig en egen uppfattning.
  Matilda

  SvaraRadera